School voor interconfessioneel vmbo, mavo en gemengde leerweg
SG Antoni Gaudí opende op 1 augustus 2007 voor het eerst de deuren aan de Bergmolen.

Het interconfessionele Antoni Gaudí is één van de vier VMBO-scholen van de Purmerendse Scholengroep. We bieden in de onderbouw de Gemengde Leerweg, MAVO (Theoretische Leerweg) en MAVO/HAVO (leerjaar 1) aan. In de bovenbouw is het mogelijk om de Gemengde Leerweg en de MAVO (Theoretische Leerweg) te volgen.

Ons gebouw is verbonden met het gebouw van de SG Nelson Mandela. Sinds het schooljaar 2008-2009 delen wij het scholeneiland met het openbare Nelson Mandela en het Gerrit Rietveld. Hiermee heeft de VMBO-campus zijn eerste vorm gekregen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de campus, zowel inhoudelijk als fysiek (gebouwen!).

In schooljaar 2015-2016 is het de bedoeling dat de drie scholen op het plein gebruik gaan maken van dezelfde aula. Er staat inmiddels een heel nieuw gebouw op het schoolplein!

De Purmerendse Scholengroep werkt samen met het Regio College om er voor te zorgen dat alle leerlingen van ons vmbo zo snel mogelijk een zo hoog mogelijk MBO-diploma halen. Door de schoolgebouwen van ons vmbo en het middelbaar beroepsonderwijs van het Regio College bij elkaar te bouwen, kunnen we die samenwerking het beste vorm geven.

AANMELDEN 2018 trans260