School voor interconfessioneel vmbo, mavo en gemengde leerweg
wij-zijn-gaudi-1000
Wie kan het beste vertellen hoe het is op SG Antoni Gaudí? Onze leerlingen toch zeker! Vijf van onze leerlingen hebben zich opgeworpen als ambassadeurs van de school. In de komende weken gaan zij van alles vertellen over hoe het is op ‘het Gaudí’. Zowel hier op de website als in levende lijve op het open huis op woensdag 27 januari 2016. Nieuwe leerlingen en hun ouders kunnen hen van alles vragen over hun eigen ervaringen op deze bijzondere school.

Volgens Chelsey (2e klas) is het bijzondere aan het Gaudí dat het klein en gezellig is. De sfeer is goed, iedereen gaat met elkaar om. Joey (1e klas) is gekomen op aanraden van zijn nicht. En ze had gelijk: het is een leuke school. Voor Indra (2e klas) is het heel duidelijk. Het Gaudí is kleurrijk en die warme kleuren laten zien hoe het op school is: knus, gezellig en veilig.

Fleur zit al in de vierde klas en kent bijna alle docenten. “De meesten zijn nog best wel jong en energiek en ze willen je echt helpen. Ze helpen en stimuleren mij. Toen ik er vorig jaar niet zo goed voorstond, heb ik van mijn docenten echt heel goede ondersteuning gehad. Natuurlijk moest ik zelf ook hard werken, maar nu sta ik er goed voor en ga ik straks gewoon het eindexamen halen!”

“Je mag hier echt zijn wie je bent.”

Isa (1e klas) zegt dat de groep 8 leerlingen vooral langs moeten komen op het open huis en de sfeer moeten proeven. “Dan merk je al heel snel of deze school bij je past. Enneh…wat je op het open huis ervaart, dat is geen reclame trucje, in het echt is het ook zo!”

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260