School voor interconfessioneel mavo-onderwijs

Engels

Hello everybody!

Welcome at the English page of Antoni Gaudi.

Engels is een heel belangrijk vak op school.
Engels wordt door wel 350 miljoen mensen gesproken als moedertaal. Daarnaast zijn er nog miljoenen mensen die de taal op school leren. Net als jullie!

Het is dus belangrijk om je goed te kunnen redden in het Engels met schrijven, luisteren, lezen en spreken. Dit zijn ook allemaal dingen die we oefenen in de les.

Wij werken met de methode "Go for it." in de VMBO T klassen. In de Havo kans klassen werken we met de methode "New interface."

Natuurlijk doen we niet alleen dingen uit het boek. We doen ook projecten, schrijven brieven, vertalen liedjes, kijken naar Britains' got talent en nog veel meer.

foto of video

Voor ouders 

Heeft u een kind op school of overweegt u uw kind aan te melden? Hier vindt u de schoolgids met alle benodigde informatie.

Voor groep 8

Wil je precies weten wat je kunt verwachten als je voor SG Antoni Gaudí kiest? Je leest het hier. 

Nieuwsgierig? 

Ben je benieuwd naar de sfeer op onze school? Hier kun je digitaal vast even 'binnen kijken'. 

Over SG Antoni Gaudí

SG Antoni Gaudí is een school voor mavo (vmbo-theoretische leerweg). Daarmee kun je doorstromen naar MBO niveau-3 of 4 en mogelijk ook de havo. We hebben ook een mavo-havo klas. 

Bij ons kun je uitblinken in kunst, cultuur, techniek en sport, is er een goede aansluiting met het MBO, vinden we goede cijfers halen belangrijk maar is het vooral gewoon leuk en gezellig.

Wil je meer weten? Neus dan gerust rond op onze website en kom langs op ons open huis!

Nieuws

Wanneer zijn de meeloopdagen?

Wanneer zijn de meeloopdagen?

07-09-20
Onze meeloopdagen in het komende schooljaar zijn nu bekend. Kijk snel in onze agenda voor het overzicht van de Meeloopdagen en meld je direct aan!
Nieuw schooljaar

Nieuw schooljaar

28-08-20
Wij wensen alle leerlingen en leraren een fantastisch nieuwe schooljaar toe! Net als ieder jaar zijn we ook dit schooljaar weer gestart met de jaarlijkse schoolfoto op het schoolplein. Voor de leerli…
We gaan weer helemaal open na de vakantie!

We gaan weer helemaal open na de vakantie!

26-06-20
Gisteravond heeft Premier Rutte bekend gemaakt dat de scholen in het Voortgezet Onderwijs na de vakantie weer helemaal open gaan. Dat is voor de meesten van ons heel erg fijn om te horen.

Social Media