School voor interconfessioneel mavo-onderwijs

Binnen kijken

We zijn een school voor MAVO (Theoretische Leerweg) en MAVO/HAVO (leerjaar 1).

Bij ons:

  • kan je uitblinken in kunst, techniek en sport
  • is er een goede aansluiting met het MBO (Regio College)
  • vinden we goede cijfers halen belangrijk
  • is het gewoon leuk en gezellig

Bekijk de video voor een sfeerimpressie en interviews met leerlingen!

Onze eindexamentoppers

Voor onze eindexamentoppers maken wij ieder jaar een compilatievideo van alle bijzondere momenten die de leerlingen tijdens het laatste jaar meemaken. 


Onze leerlingambassadeurs

Wie kan het beste vertellen hoe het is op SG Antoni Gaudí? Onze leerlingen toch zeker! Vijf van onze leerlingen hebben zich opgeworpen als ambassadeurs van de school. 

Volgens Chelsey (2e klas) is het bijzondere aan het Gaudí dat het klein en gezellig is. De sfeer is goed, iedereen gaat met elkaar om. Joey (1e klas) is gekomen op aanraden van zijn nicht. En ze had gelijk: het is een leuke school. Voor Indra (2e klas) is het heel duidelijk. Het Gaudí is kleurrijk en die warme kleuren laten zien hoe het op school is: knus, gezellig en veilig.

Fleur zit al in de vierde klas en kent bijna alle docenten. “Toen ik er vorig jaar niet zo goed voorstond, heb ik van mijn docenten echt heel goede ondersteuning gehad. Je mag hier echt zijn wie je bent.”

Isa (1e klas) zegt dat de groep 8 leerlingen vooral langs moeten komen op het open huis en de sfeer moeten proeven. “Dan merk je al heel snel of deze school bij je past. Enneh…wat je op het open huis ervaart, dat is geen reclame trucje, in het echt is het ook zo!”