School voor interconfessioneel mavo-onderwijs

We gaan weer helemaal open na de vakantie!

26
juni
2020

Gisteravond heeft Premier Rutte bekend gemaakt dat de scholen in het Voortgezet Onderwijs na de vakantie weer helemaal open gaan. Dat is voor de meesten van ons heel erg fijn om te horen.

We gaan weer helemaal open na de vakantie!

Dat betekent dat al onze leerlingen na de vakantie gewoon weer volgens rooster naar school komen. Voor onze nieuwe leerlingen betekent het daarnaast dat zij in het echt kunnen kennis maken met hun klasgenoten, met ons en de school. Een heel prettig vooruitzicht!

De anderhalve meter afstand naar docenten toe blijft bestaan. Voor leerlingen jonger dan 19 jaar geldt dat zijn geen afstand van elkaar hoeven te houden, maar wel afstand moeten houden naar iedereen boven de 19 jaar. Docenten, conciërges, enzovoort.

Ook blijven de hygienemaatregelen in stand, zoals handen wassen en desinfecterende gel gebruiken.

We beraden ons nog hoe we ieders veiligheid en de afstand tot docenten kunnen waarborgen, in de gangen en tijdens de les. En hoe we de invulling van pauzes kunnen organiseren. Augustus is nog ver weg, er kunnen mogelijk nog zaken rond corona veranderen. In de week voorafgaande aan de eerste schoolweek word je nader geïnformeerd over dit soort zaken.

Social Media